Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.02.2007.

14:37

Del Boske: Prodaja Ronalda - greška

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Bivši trener fudbalera madridskog Reala Visente del Boske izjavio je da je taj klub pogrešio što je Milanu prodao brazilskog napadača Ronalda.

"Ronaldo treba Realu u ovom trenutku i bilo je bolje rešenje da je on nekako integrisan u tim, koji ionako nema mnogo napadača", rekao je Del Boske za sportski dnevnik "Marka".

"Ronaldo stvara dobru atmosferu u ekipi i ima sve instinkte koje napadač treba da ima", dodao je Del Boske.

Real je Ronalda, koji je tri puta proglašavan za fudbalera godine u svetu, Milanu prodao za 7,5 miliona evra, pre svega zato što je trener ekipe Fabio Kapelo rekao da u nastavku sezone ne računa na Brazilca.

Madridski klub, koji je trenutno na trećem mestu na tabeli španske Primere, postigao je svega tri gola na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve