Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.01.2007.

15:33

Potpisao Đorđević, stiže Bajalica

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Vladimir Đorđević, nekadašnji fudbaler niškog Radničkog i brazilskog Fluminensea, zvanično je predstavljen kao novi igrač Crvene zvezde.

Đorđević je u sredu potpisao četvorogodišnji ugovor sa prvakom Srbije i Crne Gore.

"Iz niškog Radničkog sam otišao u Brazil, zemlju koja živi za fudbal i posle godinu dana se vratio u Srbiju i to u naš najveći klub koji ima najbolje navijače na svetu," rekao je Đorđević, "Prošao sam prvi deo priprema sa Zvezdom i sjajno sam prihvaćen od saigrača. Atmosfera u ekipi je zaista sjajna. Konkurencija na kom igram je oštra, ali to je samo motiv više da se pokažem u najboljem svetlu. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje i pomoći klubu da da ostvari svoj cilj, a to je odbrana duple krune".

Sportski menadžer beogradskog kluba Stevan Stojanović je istakao da je zadovoljan onim što Đorđević pokazuje u prvim danima svog boravka u Crvenoj zvezdi i dodao da se očekuje da do kraja prelaznog roka bude još pojačanja.

"Sa OFK Beogradom smo se dogovorili oko transfera Miloša Bajalice i preostaje da utanačimo detalje ugovora. Očekujem da sve bude završeno danas na obostrano zadovoljstvo. Kada je reč o Ognjenu Koromanu, želja da dođe u naše redove postoji, ali trenutno sve zavisi od Tereka, sa kojim je pod ugovorom, i Portsmuta, gde je trenutno na pozajmici", izjavio je Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve