Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.01.2007.

23:27

Liverpul preživeo Apton Park

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Borba za drugo mesto u Premijer ligi iznenada je postala dramatična, nakon što je Liverpul na Apton parku savladao Vest Hem 2:1 i prišao Čelsiju na samo dva boda.

Nakon dosadnog prvog poluvremena, izabranici Rafe Benitesa su posle samo osam minuta drugog dela vodili sa dva gola prednosti. Strelci su bili Dirk Kajt u 46. minutu, posle sjajnog udarca sa oko 20 metara, i Piter Krauč u 53. minutu, posle odlične akcije Džerarda i Risea. 

Sve što su domaći do kraja uspeli da naprave jeste pritisak na gol Reine i pogodak debitanta Kepe Blanka u 77. minutu. Vest Hem je tako ostao u zoni ispadanja i trenutno se nalazi na 18. poziciji.

Šefild junajted je zabeležio još jednu važnu pobedu kod kuće. Strelci za domaće bili su Džonatan Sted u 23. i Majkl Tong u 28. minutu. Šefild je ovom pobedom prišao Fulamu na samo dva boda i trenutno je šesnaesti. 

Reding je uspeo da pobedi ekipu Vigana na svom stadionu Madejski, iako su gosti poveli već u trećem minutu, golom Emila Heskija. Preokret su doneli Ingimarson u 31. i Long u 51. minutu, na 3:1 povećao je Liroj Lita u 88. minutu, da bi gosti konačan rezultat postigli u poslednjem minutu kada je Deni Landzat bio strelac.

Jedini meč večeri koji je završen bez golova, i bez pobednika, bio je Portsmut - Midlzbro, iako su i jedni i drugi u nekoliko navrata imali dobre prilike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve