Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.12.2006.

14:42

Dostanić u OFK Beogradu

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Ratko Dostanić novi je trener OFK Beograda, potvrdio je “Sportu” direktor kluba Vladimir Bulatović.

Nekadašnji strateg Obilića, Sartida i Crvene zvezde, i doskorašnji trener Slavije iz Sofije na klupi “romantičara” zameniće Slobodana Krčmarevića, koji je prošle nedelje sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Istina je da sam više puta bio u kombinaciji za trenera OFK Beograda, ali se uvek nešto isprečilo, ili sam nastavljao karijeru u Bugarskoj, ili… I tada i sada, OFK Beograd je bio izazov, ima tradiciju, ima ambiciozno rukovodstvo, ima i visoke ciljeve, što se poklapa sa mojim razmišljanjem”, rekao je Dostanić.

On je istakao je da je Sofiju napustio, pre svega, iz porodičnih razloga, ali i zbog toga što Slavija nije imala najviše ambicije.

U fudbalu stalno težim najboljem, hoću evropska iskušenja, a to u Slaviji nije bilo moguće, budući da je orijentacija kluba isključivo na mlade snage i školu”, rekao je Dostanić, pod čijim vođstvom je sofijski prvoligaš završio jesenji deo sezone na šestom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve