Nova vest
Fudbal

Petak, 08.12.2006.

08:45

Burzanović: "Želim u Crvenu zvezdu"

Izvor: Igor Vujičin

Autor:Igor Vujičin

Default images

Najbolji fudbaler podgoričke Budućnosti Igor Burzanović izjavio je beogradskim medijima da želi da pređe u Crvenu zvezdu i da je taj transfer blizu realizacije.

Napadač Podgoričana, koji je i prošlog leta bio na korak od Marakane, ima još 6 meseci ugovora sa ekipom Budućnosti:

"Moja želja nije sporna. I dalje je prisutna, možda je sada i izraženija, verujem da će ovaj put doći do realizacije. Proveo sam lepe godine u Budućnosti, ali sada želim dalje uzlaznom linijom. Crvena zvezda je san svakog igrača i o tome ne treba trošiti reči", rekao je Burzanović za "Sportski žurnal".

21-godišnji ofanzivni vezni igrač Budućnosti, jedan je od najtalentovanijih igrača na ovim prostorima, a finalizacija transfera očekuje se u narednim danima, kada sportski direktor Stevan Stojanović sa delegacijom "crveno-belih" bude posetio Podgoricu.

Beogradska dnevna štampa već danima spekuliše o mogućim pojačanjima Crvene zvezde.  Pominju se imena Antonija Rukavine, fudbalera Bežanije, u "igri" je ponovo i Mario Đurovski, ali i Miloš Bajalica, kapiten OFK Beograda, koji bi trebalo da bude zamena za Milana Biševca, koji je prešao u Lans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve