Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.10.2006.

00:53

Betis - Maljorka (TV B92, 17h)

Izvor: Zoran Panjković

Autor:Zoran Panjković

Default images

Fudbaleri Betisa, ako misle da napuste opasnu zonu, u nedelju moraju da osvoje sva tri boda u duelu sa Maljorkom. Osamnaesto mesto na tabeli sa svega četiri osvojena boda, više je nego mizeran učinak zeleno-belih iz Sevilje, posle sedam kola Primere.

Poslednju pobedu Betis je ostvario 10. septembra protiv Atletik Bilbao od 3:0.

U senci priprema za duel sa Maljorkom, aktuelna je priča oko prodaje akcija većinskog vlasnika seviljskog kluba, Manuela Ruiza de Lopere, koji je konačno izjavio da nema nameru da proda svoje deonice, te da ostaje vlasnik zajedno sa predsednikom Hoze Leonom i trenerom Manuelom Iruretom.

Irureta neće moći da računa na povređene Rivasa, Damiju i Arzua, tako da će šansu dobiti igrači, koji su u utakmici Kupa Kralja protiv Rekreativa, uglavnom startovali sa klupe.

Sa druge strane, trener Maljorke, Gregorio Manzano, pokušaće svoju ekipu da dovede do druge uzastopne pobede u gostima, ali mu, svakako, to neće biti nimalo lako, jer neće moći da računa na povređene Argentince, Ariela Ibagazu i Leonarda Piskulićija. Međutim, dobra forma Kamerunca Komea i bivšeg igrača Crvene zvezde, Boška Jankovića, mogla bi da garantuje uspešno gostovanje Maljorke u Sevilji.

Maljorka je trenutno na 12. poziciji sa devet bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve