Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.10.2006.

23:16

Grupa H: Nova pobeda Milana

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Fudbaleri Milana zadržali su vodeću poziciju u grupi H, nakon pobede u Briselu nad Anderlehtom, sa 1:0. Strelac pobedničkog gola bio je Brazilac Kaka u 58. minutu, kada je fenomenalnim udarcem sa preko 20 metara savladao golmana Anderlehta.

Belgijska ekipa je propustila priliku da zabeleži prvu pobedu u Ligi šampiona u poslednjih osam utakmica u Briselu, uprkos tome što su veći deo drugog poluvremena imali igrača više, posle isključenja Danijela Bonere, koji je početkom drugog poluvremena zaradio drugi žuti karton.

Italijanska ekipa preživela je ofanzivu Anderlehta u poslednjih pola sata i odnela iz Brisela sva tri boda.

Sa druge strane, francuski Lil je kod kuće pobedio grčki AEK sa 3:1. Odlučujuće golove za pobedu fudbaleri Lila postigli su u poslednjih 10 minuta, kada su strelci bili Gigu, u 82. minutu, i Makun, u nadoknadi vremena.

Pre toga je nekadašnji fudbaler Partizana Vladimir Ivić uspeo da vrati goste u igru izjednačujućim golom u 68. minutu, samo nekoliko minuta posle vodećeg pogotka Robela za Lil.

Rezultati grupe H:

Anderleht – Milan 0:1
Kaka 58 

Lil – AEK 3:1
Robel 64, Gigu 82, Makun 90 – Ivić 68 

Tabela:
Milan 7(3), Lil 5(3), Anderleht 2(3), AEK 1(3)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve