Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.10.2006.

18:07

MSL: Smederevo ide na bod

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Trener fudbalera Smedereva Mihajlo Ivanović izjavio je u četvrtak da bi bio zadovoljan i remijem u gostima ekipi Banata, u subotu, u devetom kolu Meridijan Superlige Srbije.

"Banat je dobar tim, ali ako mi uspostavimo dobru i čvrstu odbranu donećemo najmanje bod iz Zrenjanina. U prilog nam ne ide to što Banat do sada nije pobedio kod kuće i što će zato učiniti sve da to promeni, a nepovoljna je i naša situacija sa igračima", dodao je Ivanović.

On je objasnio da četvorica standarnih prvotimaca neće igrati. Smederevo ima 20 licenciranih igrača, pa je Ivanović naveo da će "jedva skrpiti klupu za Zrenjanin".

Na susretu u Zrenjaninu neće igrati vezni igrači Zvonko Nedeljković, Milan Nikolić, Vladimir Bogdanović i napadač Nenad Mladenović.

Štoper Marko Sočanac izrazio je uverenje da Banat neće iuspeti da postigne gol ni u duelu sa Smedrerevom. "Ako zaustavimo kapitena Banata (Željka Miloševića) vratićemo se neporaženi, mada se nadam i pobedi", dodao je Sočanac.

Pred deveto kolo, Smederevo je sedmo na tabeli Superlige, sa tri pobede, dva remija i tri poraza, dok je Banat osmi sa dva trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve