Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.10.2006.

15:26

Rajevac: Bod protiv Zvezde dovoljan

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Trener Vojvodine Milovan Rajevac izjavio je da bi bio zadovoljan i bodom u subotnjoj utakmici sa Crvenom zvezdom, koja se u Novom Sadu igra u okviru devetog kola Meridijan superlige.

"Crvena zvezda je favorit u toj utakmici, a mojim igračima će i bod mnogo značiti", rekao je Rajevac na konferenciji za novinare.

On je naveo da su svi prvotimci spremni, osim veznog igrača Dragomira Vukobratovića, koji je još uvek povredjen i čiji je nastup neizvestan.

Golman Vojvodine i mlade reprezentacije Srbije Damir Kahriman ocenio je će dobra igra mladih u Švedskoj "dati elan i njegovim klupskim kolegama" da se u najboljem svetlu predstave u subotnjem derbiju.

Kahriman je pozvao navijače Vojvodine da dodju na utakmicu i pomognu novosadskoj ekipi.

Ulaznice za utakmicu Vojvodina – Crvena zvezda biće puštene u prodaju u petak, po cenama od 1.000 dinara za zapadnu, 600 za istočnu i 200 za severnu tribinu.

Kako je saopšteno, istočna tribina stadiona Vojvodine namenjena je isključivo navijačima Crvene zvezde.

Ovaj meč proglašen je utakmicom visokog rizika i u akciji sprečavanja nereda učestvovaće MUP Srbije, beogradska i novosadska policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve