Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.09.2006.

11:24

Kalderon: "Bekam i dalje u Realu"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Engleski fudbaler Dejvid Bekam ubzo će produžiti ugovor sa Real Madridom, rekao je danas predsednik kluba Ramon Kalderon.

"U narednih 15 ili 20 dana Bekam će produžiti ugovor jer su trener Fabio Kapelo i klub veoma srećni sa takvim fudbalerom", rekao je Kalderon.

Bekamov važeći ugovor ističe u junu naredne godine i ukoliko ga ne produži do januara, biće slobodan igrač.

Madridski klub se nada da će ga zadržati naredne dve godine, dok 31-godišnji fudbaler traži povećanje zarade sa 50 na 80 odsto od prodaje njegovog "imidža" i to je mogući "kamen spoticanja".

Real nije osvojio nijedan trofej od kada je Bekam došao iz Mančester junajteda 2003. godine.

Engleski fudbaler čija je komercijalna vrednost možda i mnogo važnija za madridski klub od njegovih igračkih sposobnosti, rekao je
u februaru da je gotovo sigurno da će potpisati novi ugovor.

Bekam od prošlog meseca ne igra za englesku reprezentaciju, a ranije je odlučio da više ne bude kapiten nacionalne selekcije i to kada je Engleska eliminisana sa Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve