Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.09.2006.

18:13

Terzića i Johanson o saradnji

Izvor: A Ž

Autor:A Ž

Default images

Predsednik Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) Lenart Johanson i predsednik srpskog nacionalnog saveza Zvezdan Terzić razgovarali su u četvrtak u Ženevi o radu dve organizacije i daljem unapređenju saradnje.

"Johanson se interesovao o organizaciji FS, funkcionisanju po razlazu sa Crnom Gorom, snalaženju u novim okolnostima i startu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo... Johanson se interesovao i o našem pogledu na rad UEFA", rekao je Terzić za sajt FS.

Terzić je na sastanku, kome je prisustvovao i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FS) Miroljub Rajić, pozvao Johansona da bude gost na sednici Skupštine FS, koja će se održati sredinom decembra ove godine.

Skupština FS će tada usaglasiti svoj statut sa statuom UEFA, a Johanson još nije odgovorio da li će prihvatiti ponudu.

Obe strane su sastanak okarakterisale kao "izuzetno prijateljski i

konstruktivan" , a primarni zaključak je da je "on bio samo prvi u nizu koji vodi daljem unapređenju saradnje izmedju evropske i srpske fudbalske organizacije".

Predsednik UEFA je iskazao apsolutnu podršku čelnicima FS, koji će krajem oktobra ponovo posetiti Evropsku fudbalsku asocijaciju.

Johanson je Terziću predstavio i smernice budućeg razvoja evropskog fudbala, kojima će se rukovoditi, ako u januaru 2007. godine ponovo bude izabran za predsednika UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve