Nova vest
Fudbal

Subota, 09.09.2006.

01:19

Barselona - Osasuna (20h, TV B92)

Izvor: Zoran Panjković

Autor:Zoran Panjković

Default images

Barselona u drugom kolu Primere dočekuje Osasunu, ekipu koja je prošle sezone bila najprijatnije iznenađenje španske lige, ali koja ove sezone ne zna za pobedu.

Barsin start je obećavao. Sigurno osvajanje Kupa Kralja, a onda debakl u Superkupu protiv Sevilje od 3:0. Usledila je potom tesna pobeda u Galiciji, kada je savladana Selta sa 3:2, ali sada se sa puno optimizma dočekuje tim iz Navare, jer se Ronaldinjo oporavio od povrede.

Ronaldinjo će u špicu imati Etoa. Još uvek se ne zna ko će igrati po desnoj strani, Mesi ili Žili. Za očekivati je da Ćavi zauzme mesto Inieste, a Edmislon Mote, tako da je pretpostavka da bi Rajkardovih prvh 11 u subotu mogli da budu:
Valdes, Zambrota, Pujol, Markez (Oleger), Silvinjo, Edmilson, Ćavi (Iniesta), Deko, Mesi (Žili), Ronaldinjo i Eto.

Sa druge strane, Osasuna je ekipa, koja nije uspela da se plasira u Ligu šampiona. Hamburger je, ispostavilo se, bio prejak, a potom i Hetafe na startu sezone. Sada je u osam dana očekuju dueli sa Barsom, Trabzonsporom (Kup UEFA) i Gimnastikom, tako da u klubu najavljuju promene u timu.

Trener Angel bi protiv Barselone trebalo da odmori Savu Miloševića, a u špic stavi Raula Garsiju i Soldada. David Lopez će prema najavama zameniti Valda po desnoj strani, tako da će Barsi „na crtu“ izaći:
Rikardo, Havijer Flanjo, Kueljar, Hozećo, Korales, David Lopez, Munjoz (Nekounam), Punjal, Delporte, Raul Garsija i Soldado.

Utakmica počinje u 20 časova uz direktan prenos na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve