Švedska trojka tragom Hrvata

Vladimir NovakovićIzvor: B92 Švedska
Podeli

Slučaj Darija Srne, Boška Balabana i Ivice Olića, koji su izbačeni iz hrvatske reprezentacije zbog nediscipline, neće ostati usamljen uoči kvalifikacionih susreta za nastup na Evropskom prvenstvu 2008. godine u Švajcarskoj i Austriji.

Švedski selektor Lars Lagerbek odlučio je da iz tima pred meč sa Lihtenštajnom izbaci Zlatana Ibrahmovića, Ulofa Melberga i Kristijana Vilhelmsona, koji su disciplinu prekršili u nedelju.

Oni su tog dana bili slobodni, s tim što su morali da se vrate u hotel do 23 časa. Međutim, oni su u hotel stigli sa dva sata i 15 minuta zakašnjenja.

Tri fudbalera kažnjena su neigranjem u duelu sa alpskom selekcijom, što je pogodilo Lagerbeka. Selektor je izjavio da je to bila jedna od najtežih odluka u njegovoj karijeri. Umesto kažnjenih u tim su pozvani Tedi Lučić, Stefan Išizaki i Fredrik Berglund.

Zlatan Ibrahimović je najoštrije reagovao na kaznu i zapretio da više nikada neće igrati za reprezentaciju, ali se na kraju izvinio saigračima i navijačima.

Fudbal

Makelele igra pod prinudom

Francuski fudbaler Klod Makelele igraće u utakmici sa Italijom iako je želeo da okonča reprezentativnu karijeru, izjavio je selektor Francuske Rejmon Domenek. "Postoji

Fudbal sreda 6.09. 11:54 Komentara: 2

Brazil pobedio Vels

U prijateljskoj fudbalskoj utakmici Brazil je pobedio Vels sa 2:0. Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu, a strelci su bili Marselo u 61. i Lov u 74. minutu.

Fudbal sreda 6.09. 11:00 Komentara: 0