Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.09.2006.

02:26

Sulejmani odgovorio Bjekoviću

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Mladi fudbaler beogradskog Partizana Miralem Sulejmani (17) kaže da je šokiran tvrdnjom direktora beogradskog kluba Nenada Bjekovića da je pretio da će uzeti albansko državljanstvo ako ga klub ne pusti da ode.

"Žao mi je što moram na ovaj način da reagujem na optužbe iz Partizana, koje su duboko pogodile ne samo mene, već i celu porodicu. Nikada nikom nisam pretio, niti izjavio da ću uzeti albansko državljanstvo, jer mi tako nešto nikad nije bilo ni u mislima. Čuo sam da ta priča kruži kroz klub i voleo bih da se suočim sa čovekom koji je lansirao tu laž, da ponovi to pred svima," kaže Sulejmani, "Da sam ikada i razmišljao da uzmem albansko državljanstvo ili da igram za tu reprezentaciju, ne bih se odazvao na poziv selektora Živkovića za turnir 'Ćele Vilotić'. Uvek sam igrao za svoju zemlju, za Srbiju."

Sulejmani kaže da mu klub nije ponudio ugovor a da su ljudi iz AZ Alkmara bili konkretni.

"Za mene i moju porodicu to je rešenje problema sa kojima se sreću građani ove zemlje. Direktor Bjeković to ili ne može ili ne želi da shvati," rekao je Sulejmani.

Kao glavni razlog za odalzak iz Partizana Sulejmani navodi da je iz prvog tima Partizana prebačen u Teleoptik, a opsle toga izbačen i odatle pa sada trenira sam. Sada planira da odigra za reprezentaciju Srbije na turniru mladih reprezentacija i posle toga ode u Holandiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve