Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.09.2006.

12:01

Zvezda danas u Banjaluci

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

U Banjaluci će u ponedeljak od 17.30 biti odigrana prijateljska utakmica između fudbalera Borca i beogradske Crvene zvezde, povodom 80 godina postojanja banjalučkog kluba.

Predsednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik primiće delegaciju Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koju će predvoditi predsednik kluba Dragan Stojković.

Kako je saopšteno iz vladinog Biroa za odnose s javnošću, prijemu će prisustvovati i ministar energetike i razvoja RS Milan Jelić, koji je i predsednik Fudbalskog saveza RS i Fudbalskog saveza BiH.

Najavljeno je da će prijateljskoj utakmici Borca i Crvene zvezde prisustvovati i delegacija Vlade Srbije koju će predvoditi premijer Srbije Vojislav Koštunica.

Osim premijera Koštunice u delegaciji Vlade Srbije su i ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić, ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić, ministar sporta Aleksandar Šoštar, direktor za saradnju sa medijima u Vladi Srbije Srđan Đurić i šef kabineta predsednika Vlade Aleksandar Nikitović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve