Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.08.2006.

21:43

Real Betis doveo dvojicu Brazilaca

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Dan pre kraja prelaznog roka Betis je doveo još dvojicu odličnih fudbalera. Žorž Vagner i Rafael Sobis, koji su sa Internasionalom iz Porto Alegrea osvojili poslednji Kopa Libertadores, nosiće ubuduće zeleno-beli dres.

Posle nemačkog reprezentativca Odonkora, koji je u ponedeljak postao igrač Betisa, Brazilci su stigli u utorak. Vagner (28), igrač sredine terena, provešće u Andaluziji četiri godine, dok je napadač Sobis (21), igrač koji je bio prvi pik i Rasinga iz Santandera, potpisao osmogodišnji ugovor.

Sobis je bio jedan od najzaslužnijih za titulu prvaka Južne Amerike koju je osvojio Internasional, a nalazi se i na spisku selektora Dunge za utakmicu Argentina - Brazil.

Predsednik kluba iz Sevilje Pepe Leon najavio je i da će poslednje pojačanje u ovom prelaznom roku biti Švajcarac Johan Fogel, sadašnji član Milana. Njegov dolazak u Betis mogao bi da bude deo transfera Brazilca Oliveire iz španskog kluba u Milano.

Leon je rekao i da je klub odustao od dovođenja još jednog Brazilca, Aleksandra iz Kruzeira, a taj igrač mogao bi da završi u Sevilji, ali u redovima gradskog rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve