Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.08.2006.

15:19

Rajevac: "Klupa Vojvodine je čast"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Novi trener FK Vojvodina Milovan Rajevac zadovoljan je što će trenirati klub iz samog vrha srpskog fudbala i nada se da će rezultati to potvrditi.

Na prvoj konferenciji za novinare na novoj funciji Rajevac je rekao da će nedeljna prvoligaška utakmica sa Bežanijom, kao i naredni susret u četvrtom kolu sa Partizanom, biti veoma teški mečevi za njegov tim, jer je Vojvodini potrebno dosta strpljenja i rada.

"Dobar rezultat sa Bežanijom bi nas prodrmao, kompletnu sliku tima pred taj susret još uvek nemam. Do nedelje će sve biti spakovano, a igrači će se potruditi da daju svoj maksimum", poručio je Rajevac.

On je rekao da su uslovi rada u klubu na veoma visokom nivou dok sa igračkim kvalitetom još treba da se upozna i dodao da je na njemu da sa timom ostvari najbolje moguće rezultate.

Generalni direktor kluba Cvetko Riđošić rekao je da je rukovodstvo Vojvodine u sredu donelo odluku o imenovanju Rajevca, koji će na klupi naslediti Zorana Marića.

Marić je posle poraza od Borca prošlog vikenda podneo ostavku, tačno godinu dana posle stupanja na dužnost.

"Želimo Rajevcu dobre rezultate i sreću, a mi smo tu da mu pomognemo da ostvari zacrtane ciljeve FK Vojvodina", rekao je Riđošić.

Generalni direktor nije precizirao na koji je period potpisan ugovor sa Rajevcom, ali je rekao da bi najbolje bilo da saradnja bude dugoročna, najmanje do narednog leta, što će prevashodno zavisiti od rezultata.

Milovan Rajevac je donedavno bio pomoćnik Ljupku Petroviću na klupi u bugarskom Liteksu. Pre toga bio je asistent Petroviću i na klupi Crvene zvezde, kao i v.d. trenera posle Petrovićeve ostavke (septembar 2004. godine), a jedno vreme bio je i asistent Milovanu Đoriću u kineskoj ekipi Guoan.

Pomoćnik na susretu sa Bežanijom biće mu bivši saigrač iz Vojvodine Lazar Grubor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve