Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.08.2006.

09:41

Bod za Lion, Bordo i Nansi vode

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Posle dva kola prvenstva Francuske svih šest bodova osvojile su ekipe Bordoa i Nansija, a favoriti, Lion, PSŽ, Monako, nisu ostvarili očekivane rezultate.

Bordo je golom Mikua, koji je ovog leta došao iz Verdera, došao do tri boda uduelu sa novajlijom, Lorijenom. Lion je odigrao 'samo' 1:1 na Žerlanu, iako je do vođstva došao seda mminuta pre kraja, golom malude. Izjednačio je u sudijskoj nadoknadi vremena Fabinjo.

Fudbaleri Monaka počeli su veoma ofanzivno u duelu sa Sent Etjenom, rano primili gol, pa ostali bez Kalona koji je isključen. Do kraja su po jedan gol postigli i domaći i gosti, za konačnih 1:2.

Nansi je rano primio gol u duelu sa Sedanom, ali je na kraju stigao do ubedljive pobede. Nica i Nant su, posle poraza u prvom kolu, podelili bodove, a novajlija Valensijen je, još jednom 'otkinuo' bod velikom favortiu. U prvom kolu u Okseru, u drugom pred svojim navijačima, u duelu sa Pari Sen Žermenom.

Lil - Lans i Olimpik Marsej - Ren igraju u nedelju.

Rezultati 2. kola Prvenstva Francuske: Lorijen - Bordo 0:1, Lion - Tuluz 1:1, Monako - Sent Etjen 1:2, Nansi - Sedan 3:1, Nica - Nant 1:1, Sošo - Okser 1:1, Troa - Le Man 2:2, Valensijen - PSŽ 0:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve