Nova vest
Fudbal

Subota, 12.08.2006.

19:38

MSL: Tri puta po 2:0, vodi Mladost!

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Sve tri utakmice drugog kola Meridijan Superlige Srbije odigrane u subotu završene su identičnim rezultatom, 2:0. Na dva stadiona slavili su gosti, na jednom domaći tim.

Posle pobede u prvom kolu na gostovanju u Smederevu Mladost iz Apatina osvojila je nova tri boda, a golove za pobedu nad Zemuncima postigli su Kopunović i Stamenić.

Bežanija je pobedila ekipu Banata kao gost, pa su i jedni i drugi sada sa istim skorom, jedna pobeda na strani, jedan poraz kod kuće. Strelci su bili Damjanović i Rukavina.

Borac iz Čačka je pobedio u Novom Sadu, a Vojvodina je, uz Zemun, jedini tim sa dva poraza na startu šampionata. Strelac za Čačane bio je Tamvanjera. Ekipe koje učestvuju u evropskim kupovima svoj mečeve drugog kola igraju u nedelju, Partizan na Voždovcu, OFK Beograd i Hajduk na Karaburmi, a Crvena zvezda dočekuje tim Smedereva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

1 h

U fokusu

Vidi sve