Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.08.2006.

23:39

Bajević: "Rezultat daje nadu"

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Posle prvih 90 minuta dvomeča Milana i Crvene zvezde, šestostruki prvak Evrope ima prednost od jednog gola, zahvaljujući snalažljivosti Pipa Inzagija u 22. minutu.

Pružila je Crvena zvezda svoj trenutni maksimum, a zahvaljujući fantastičnim odbranama golmana Ivana Ranđelovića, imaće priliku i da možda napravi iznenađenje u Beogradu, pobedi Milan sa dva gola razlike i izbori plasman u Ligu šampiona.

Trener Duško Bajević, bio je zadovoljan minimalnim porazom svog tima: „Rezultat daje nadu za revanš. Pokušaćemo da napravimo povoljan rezultat u Beogradu. Daćemo sve od sebe. U Beogradu će biti mnogo teže nego večeras, ali sve je moguće pred našim fanatičnim navijačima. Zadovoljan sam rezultatom, ali moglo je da bude i mnogo drugačije – Milan je mogao da postigne još golova,  ali to smo mogli i mi. Više bih voleo da smo postigli bar jedan gol, pa makar i primili drugi.“

Fantastično borbeni Milan Biševac složio se u oceni utakmice sa svojim trenerom i veruje u pobedu u Beogradu. Posebno se zahvalio navijačima na podršci u Milanu.

Junak meča i po po svim ocenama najbolji igrač na terenu – Ivan Ranđelović rekao je:„Dali smo sve od sebe, a to ćemo isto učiniti i za 14 dana u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve