Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.08.2006.

20:29

Rejes u Realu ako "preskoči" Dinamo

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Eventualni nastup španskog fudbalera Hosea Antonija Rejesa na utakmici svog Arsenala sa zagrebačkim Dinamom mogao bi da spreči napadačev transfer u madridski Real. Arsenal će večeras gostovati Dinamu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ako Rejes bude igrao protiv Dinama zakomplikovaće situaciju, pošto Real ne želi da uloži ogroman novac u igrača koji neće moći da igra u Ligi šampiona", rekao je danas radio stanici "Kadena Kope" Rejesov menadžer Rodriges de Moja.

Real pokušava da kupi Rejesa pošto nije uspeo da dovede brazilskog "vezistu" Kaku, holandskog krilnog fudbalera Arjena Robea i Španca Seska Fabregasa. Rejes je ranije izjavio da bi se rado vratio u Španiju, ali će, prema rečima De Moje, o njegovoj sudbini odlučiti uprave Arsenala i Reala.

"Javna je tajna da Rejes želi da igra za Real. Veoma je srećan u Arsenalu, pošto se klub vrlo dobro ophodio prema njemu, ali mu nedostaje kuća", rekao je De Moja.

Trener Arsenala Arsen Venger u ponedeljak je za klupski sajt rekao da ne brine zbog ponude Reala i dodao da će Rejes biti u timu za duel sa Dinamom, ako on proceni da mu je Španac potreban. Arsenal je tada 20-godišnjeg Rejesa doveo u januaru 2004. godine za klub rekordnih 17 miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve