Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.08.2006.

20:26

Ljunberg novi kapiten Švedske

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Švedske, Lars Lagerbak, objavio je da je novi kapiten reprezentacije Frederik Ljungberg. Na toj poziciji, fudbaler Arsenala, zameniće Olofa Melberga.

29-godišnji vezni igrač londoskog kluba ostavio je dobar utisak na na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, a postigao je pobedonosni gol za svoj tim u finišu duela sa Paragvajem. Za Švedsku je igrao 61 utakmicu i postigao je 13 golova.

Olaf Melberg, defanzivac Aston Vile, rekao je da će nastaviti da igra za reprezentaciju, ali da više ne želi da bude kapiten.

U prijateljskoj utakmici protiv Nemačke 16. avgusta, Švedsku će, zbog povrede Ljunberga, sa trakom predvoditi fudbaler Kopenhagena Tobijas Linderot .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve