Nova vest
Fudbal

Subota, 05.08.2006.

02:13

Olimpik Lion krenuo po novu titulu

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Fudbaleri Olimpika iz Liona startovali su pobedom u novom šampionatu Francuske i najavili da će ponovo biti daleko najozbiljniji kandidati za tiutlu prvaka. Lion je slavio u Nantu, 3:1.

Domaćin je poveo golom Bukarija u četvrtom minutu, u petom je Benzema izjednačio, a u nastavku su precizni bili i Skilaći (63) i Fred (88) za prvu pobedu branioca titule u novoj sezoni.

Za ekipu Nanta branio je Vladimir Stojković, a superiornost Liona u francuskom fudbalu najbolje pokazuje podatak da su prva tri boda osvojili igrajući bez devetorice internacionalaca i najiskusnijih igrača. Olimpik je osvojio i prethodnih pet prvenstava Francuske.

"Pobedili smo dobru ekipu iz Nanta. Pokzali smo da se snalazimo kada je bilo najpotrebnije,” rekao je posle utakmice trener Liona Žerar Ulije.Ostale utakmice prvog kola prvenstva Francuske igraju se u subotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve