Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.06.2006.

20:13

FKCZ: Potpisali Pantić i Anđelković

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Dosadašnji fudbaleri Voždovca Aleksandar Pantić i Dušan Anđelković potpisali su u sredu četvorogodišnje ugovore sa Crvenom zvezdom.

Obojica fudbalera nastupaju na bekovskim pozicijama, a Anđelković je i prolećni deo prošle sezone proveo u Zvezdi na pozajmici.

"Već u januaru smo se dogovorili o potpisivanju ugovora i sada se to i ostvarilo. Preostaje mi da se u najboljem svetlu pokažem novom treneru i izborim se za mesto u timu. Prethodnih šest meseci mi je dobro poslužili da se uklopim i naviknem na zahteve igranja u velikom klubu", rekao je Anđelković.

Pantić će se za mesto u timu boriti za Zvezdinim reprezentativcem Dušanom Bastom.

"Posle svih peripetija ostvarila mu se želja za potpišem ugovor sa Crvenom zvezdom. Trudiću se da doprinesem ostvarenju cilja – plasmanu u Ligu šampiona. Na terenu ću pokazati da i ja vredim", rekao je Pantić.

Ekipi se priključio i Dragan Stančić, kome je istekla pozajmica OFK Beogradu. Očekuje se da će "crveno-bele" uskoro pojačati i Mladen Lazarević iz Zemuna.

"Očekujem da se vrlo brzo postigne dogovor o transferu Lazarevića, ali o tome će javnost biti na vreme obaveštena kada budu završene sve formalnosti", rekao je sportski menadžer Zvezde Stevan Stojanović.

Beogradski mediji su preneli informaciju da je Zvezda zainteresovana za dovođenje brazilskog napadača Reinalda iz Santosa, kao i španskog odbrambenog fudbalera Adrijana Martina iz B tima madridskog Reala.

"Pregovori se vode sa mnogo igrača, a po pitanju Reinalda i Martina ne mogu ništa konkretno da vam kažem", rekao je Stojanović.

Sportski menadžer Zvezde je rekao i da su upravi i stručnom štabu kluba interesantni mnogi igrači, i domaći i iz inostranstva, ali nije želeo da otkriva imena mogućih pojačanja.

"Želja nam je da što pre angažujemo štopera, ali još ne možemo da kažemo ime. Nadamo se da ćemo ekipu oformiti što pre, ali prelazni rok traje do kraja avgusta. Rok za prijavu igrača za kvalifikacije za Ligu šampiona je sedam dana pre prve utakmice i nadam se da će do tada sve biti gotovo", rekao je Stojanović.

Zvezda će prvu utakmicu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati 25. jula, kada gostuje boljem iz duela irskog Kork Sitija i Apolona sa Kipra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve