Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.06.2006.

12:46

Petorica "plavih" novčano kažnjena

Izvor: Vladimir Roganović

Autor:Vladimir Roganović

Default images

Petorica reprezentativaca SCG biće novčano kažnjena zbog očajnog nastupa "plavih" na Mondijalu, odlučilo je rukovodstvo FSSCG na predlog selektora Ilije Petkovića, piše današnji »Sport«. U pitanju su Mateja Kežman, Ognjen Koroman, Danijel Ljuboja, Zvonimir Vukić i Albert Nađ, koji će ostati bez poslednje rate premije koja je trebalo da im se isplati nakon Svetskog prvenstva.

Predsednik FSSCG Tomislav Karadžić juče je potvrdio da je ova odluka doneta i izjavio da je »još u Nemačkoj tražio od Petkovića da napravi spisak igrača koji igraju loše i remete atmosferu«.

Prema ranijem planu, fudbalerima pripada 40% novca koji je Savez dobio plasmanom na Mondijal, što iznosi oko 4,5 miliona evra (umanjeno za 26% zbog poreza i osiguranja igrača). S obzirom da je već isplaćeno 80% premija, petorica igrača koji su označeni kao »krivci« ostaće »van kruga« za podelu preostalih 400.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

191 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve