Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.06.2006.

01:15

Nikola Žigić ostaje do daljeg...

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski klub Crvena zvezda će najveće pojačanje pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona najverovatnije dobiti iz sopstvenih redova.

Najbolji igrač prošle lige Nikola Žigić, po svemu sudeći, ostaje u klubu najmanje do kraja kvalifikacija za ligu šampiona:

»Nikola je potreban Zvezdi kako bi ostvarila željeni cilj, a pred nama su na startu sezone važne utakmice. Moja želja je uvek bila da Žigić što duže bude oslonac Zvezde”, istakao je predsednik kluba Dragan Stojković u razgovoru sa novinarima u ponedeljak na stadionu “crveno-belih”.

Iako ponuda za Žigića i dalje ima (kao najzainteresovaniji sada se javlja Hamburger), Stojković je po svemu sudeći doneo odluku koja će mnoge navijače Zvezde obradovati, ali koja je sa poslovne strane veoma rizična (podsetimo, za centarfora crveno-belih Vest Hem je u februaru nudio 8 miliona funti):

” U ovom trenutku neću ništa da prejudiciram. Čeka nas veliki posao, a posle je sve otvoreno”, izjavio je Stojković koji je dodao da se narednih dana očekuju nova “domaća” pojačanja:

“Čekamo potrebnu dokumentaciju za fudbalera Voždovca Pantića i on će u utorak, verovatno, i zvanično postati naš član. Pregovori oko igrača OFK Beograda Kolarova su u toku i sve je otvoreno, a za nas je u ovom trenutku primarano angažovanje kvalitetnog štopera, na čemu insistira i trener Bajević”, ostao je ipak delom zagonetan Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve