Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.06.2006.

13:22

Mihajlov i Radosavljević u Humskoj

Izvor: V.R.

Autor: V.R.

Default images

Posle dolaska Ljubiše Vukelje, Fudbalski klub Partizan dobio je u ponedeljak dva nova pojačanja. To su Miloš Mihajlov iz Voždovca i Dragan Radosavljević iz Smedereva (obojica 1982. godište).

Mihajlov igra na poziciji štopera, a prošle sezone bio je jedan od najstandardnijih igrača u ekipi Voždovca. Radosavljević igra na poziciji levog beka. Obojica su potpisali čevorogodišnje ugovore.

"U pregovorima smo sa Senegalcem Ibrahimom Gajem i nadam se da ćemo do kraja nedelje realizovati taj transfer", rekao je Bjeković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

On je istakao da su, za sada, male šanse da Vukić ostane, ali da će Partizan svakako pokušati da ga zadrži.

Bjeković je naveo da od ranije postoji interesovanje nekih klubova za Srđana Radonjića, Pjera Boju i Marka Lomića i da, u slučaju adekvatne ponude, oni mogu da idu.

"Deplasirano je da pričamo kakve su nam ambicije, jer zna se na šta Partizan uvek cilja. Razgovarao sam sa igračima o onome što se dogodilo prošle sezone, kao i o tome šta se od njih očekuje u ovoj sezoni", istakao je Bjeković.

Na prvom treningu Partizana pojavili su se igrači koji su prošle sezone bili na pozajmicama u raznim klubovima, među njima i Obiore Odita, Nikola Grubješić, Nebojša Marinković i Branimir Petrović.

Trener Partizana Miodrag Ješić rekao je novinarima da od igrača zahteva da svoje individualne kvalitete uklope u kolektiv, jer će na taj način crno-beli doći do dobrih rezultata.

"Neću ništa da obećavam, treba da radimo i kroz dobre igre doći će dobar rezultat", izjavio je Ješić.

Prvi deo priprema Partizan će imati na Tari, a Ješić je rekao da će povesti 26, odnosno 27 igrača, u zavisnosti od dolaska novih fudbalera. Reprezentativci Albert Nađ i Nenad Đorđević dobili su produženi odmor.

Posle Tare, na kojoj Partizan ostaje do 8. jula, crno-beli se vraćaju u Beograd, a od 14. do 26. jula boraviće u nemačkom Bad Verishofenu, gde će odigrati pet pripremnih utakmica, uključujući mečeve sa praškom Slavijom i Minhenom 1860.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve