Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.05.2006.

16:33

Ješić i zvanično trener Partizana

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Miodrag Ješić od četvrtka je (ponovo) trener fudbalera Partizana. Nekadašnji igrač i trener crno-belih potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom, saopštio je direktor Nenad Bjeković.

UO je vrlo brzo doneo odluku. Pokazano je apsolutno poverenje da Miodrag Ješić vodi ekipu u naredne tri godine. Zadovoljan sam jer se vratio posle šest godina. Tada mi je bilo teško jer smo na čudan način izgubili titulu. Šest godina je radio u nekim drugim sredinama i potvrdio je svoje kvalitete,” rekao je Bjeković u uvodnom govoru.

Novinarima se obratio i novi šef stručnog štaba Partizana.

Mogu da kažem da sam srećan što sam se vratio kući. Raduje me da sam izabran jednoglasno jer moramo da radimo zajedno. Zajedno možemo mnogo,” rekao je Ješić koji je dodao da mu vodeći ljudi kluba nisu predočili ciljeve  “jer su mu ciljevi jasni”.

”Niko mi nije postavljao ciljeve jer su mi poznati. Ni sredina mi nije nepoznata, pogledao sam 5-6 utakmica prvog tima, a i nekoliko mečeva Teleopotika. Ovaj tim ima kvaliteta,” rekao je Ješić.

Novi trener Partizana najavio je da će plan priprema koji je još ranije odredio Jirgen Reber ostati isti, a da će o mogućim pojačanjima razgovarati sa direktorom Bjekovićem, sa kojim bi trebalo da odredi i svoj stručni štab.

Ima mladih i kvalitetnih igrača. Biće nekih izmena, ali sve što budemo uradili saznaće se na vreme i na konferencijama za štampu” rekao je Miodrag Ješić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve