Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.05.2006.

23:30

V. Stojković: "Nant je pravi potez"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Doskorašnji golman Crvene Zvezde Vladimir Stojković ocenio je da je potpisivanjem ugovora s francuskim Nantom načinio pravi potez u svojoj fudbalskoj karijeri.

"Nant spada u najpopularnije i najbogatije francuske timove i verujem da će mi igranje u tom klubu biti odskočna daska da za koju godinu pređem u neki još poznatiji evropski tim", rekao je Stojković, koji je u nedelju uveče doputovao na pripreme mlade reprezentacije SCG u Novom Sadu.

On je novinarima ispričao da nije spavao čitavu noć između petka i subote, dok se nalazio u Parizu, razmišljajući da li da stavi potpis na trogodišnji ugovor, ali da je ujutro "prelomio" i odlučio da potpiše.

"Takve ponude se ne dobijaju često, posebno ne za golmane, a Zvezda, to svi znamo, živi od prodaje igrača. Krivo mi je što odlazim i što neću moći da pomognem Zvezdi da izbori plasman u Ligu šampiona", rekao je Stojković.

Mladi čuvar mreže naveo je da u novoj ekipi od njega mnogo očekuju i da je dobio uveravanja da je doveden kako bi bio prvi golman ekipe.

"Dosadašnji golman Landro, koji je legenda kluba, prešao je u Pari Sen Žermen i od mene se očekuje da ga nasledim. To neće biti lako, ali ja verujem u sebe i u svoje mogućnosti", rekao je Stojković.

Poslednjih dana mediji su navodili i da bi još jedan mladi reprezentativac iz redova osvajača duple krune, Nenad Milijaš, takođe mogao da pređe u Nant.

Milijaš je, međutim, novinarima rekao da nema nikave informacije o tom transferu i da, ako i postoji takva mogućnost, o tome odlučuje uprava Crvene Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve