Nova vest
Fudbal

Petak, 12.05.2006.

16:07

Bausa: "Ne znam da li ostajem"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Španac Haime Bausa, trener fudbalera Smedereva rekao je danas novinarima da još ne zna da li će ostati u klubu.

"Bio sam srećan u Smederevu i svi smo želeli najbolje klubu. Ne mogu da kažem da li ću ostati, to ćemo znati kroz mesec dana", rekao je Bausa.

Španski stručnjak i kondicioni trener Antonio Kampuho došli su u Smederevo krajem novembra prošle godine, pošto je dotadašnji trener Tomislav Sivić podneo ostavku zbog slabih rezultata.

Bausa je ocenio da se klub povratio od njegovog dolaska. Igrači su igrali dobro i snažno, povratili su moral i pobednički mentalitet, ali je klub na kraju ipak ispao iz lige.

"Bili smo blizu, bili smo veoma blizu, dodirivali smo uspeh, ali ga se nismo domogli" rekao je Bausa, dodavši da nije sve izgubljeno i da se nada da će Smederevo ostati u prvoj ligi ako Crna Gora proglasi nezavisnost.

Bausa je naglasio da je veoma zadovoljan onim što je on pokazao i onim što je pokazala ekipa Smedereva.

Smederevski superligaš sklopio je ugovor sa Bausom do kraja sezone. Od rezultata do kraja sezone zavisiće dalji angažman novog šefa struke.

Bausa je u više navrata, poslednjih dana, najavljivao odlazak iz Smedereva, dodajući da razlog odlaska nije sportski. U petak je rekao da o svom odlasku može da govori po porvatku sa odmora i posle razgovora sa upravom kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve