Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.05.2006.

09:54

Reber već otišao, čeka se potvrda?

Izvor: MŠ IV

Autor:MŠ IV

Default images

Nemac Jirgen Reber, po svemu sudeći, nije više trener Partizana, prenose beogradski mediji, pozivajući se na izvore bliske klubu.

Sastanak UO najavljen je ranije za 10. maj, ali zvaničnog saopštenja kluba i dalje nema, iako se pronela priča da je dogovoren raskid saradnje sa Jirgenom Reberom, kao i da je njegov naslednik Miodrag Ješić, nekadašnji kapiten i trener crno-belih, prethodne sezone trener sofijskog CSKA.

Reber u sredu nije vodio trening ekipe, a Sportski žurnal tvrdi da je u to vreme menadžer nemačkog trenera bio na sastanku sa Žarkom Zečevićem. U ugovoru koji je na snazi postoji član prema kojem je Partizan obavezan da u slučaju raskida saradnje isplati Reberu, njegovom pomoćniku Štorku i njihovom menadžeru više od 300.000 evra obeštećenja.

Ješić, koji se pominje kao sledeći trener Partizana, vodio je taj tim 1999/2000, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i bio uspešniji od estonske Flore i Rijeke, a slabiji od moskovskog Spartaka. Partizanovo učešće u Evropi završeno je porazima od Lidsa u Kupu UEFA. Te sezone prvak je bila Crvena zvezda.

Nezvanični kandidat za novog trenera Partizana je, prenose neki mediji, i sadašnji trener OFK Beograda Slobodan Krčmarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve