Nova vest
Fudbal

Petak, 05.05.2006.

18:47

Zvezda bez pola tima na Zetu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Podgoricu u kombinovanom sastavu na meč poslednjeg, 30. kola Meridijan Superlige.

Iako je titula obezbeđena i proslavljena pred skoro 40 hiljada navijača u sredu, trener Valter Zenga već razmišlja o finalu kupa sa OFK Beogradom, pa u Crnu Goru putuje kombinovani sastav u kome će debitovati nekoliko juniora: Vuković, Đorđević, Savić, Tomović i Fatić, a u konkurenciji za meč će biti i Bogunović, koji je ove sezone bio na pozajmici u niškom Radničkom.

Ostali putnici za Podgoricu jesu: Ranđelović, Banović, Joksimović, Miladinović, Anđelković, Draman, Perović, Purović, Trajković, Rašković, Mudrinić, Krivokapić i Suzuki. Rašković i Trajković, nekadašnji fudbaleri Zete, izrazili su uverenje da ekipa može da ostvari dobar rezultat iako će nastupiti u kombinovanom sastavu bez većine standardnih prvotimaca.

"U Podgoricu odlazimo u sjajnom raspoloženju posle fantastične utakmice sa Vojvodinom. Neki bi rekli da za nas meč protiv Zete nema značaja jer smo davno osvojili titulu, ali on je prilika da se na delu pokažu igrači koji ove sezone nisu često imali priliku da igraju", rekao je Trajković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve