Nova vest
Fudbal

Petak, 05.05.2006.

18:39

Nađ: "Pobeda za kraj loše sezone"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri Partizana žele pobedom da okončaju neuspešnu sezonu, i zato trener Jirgen Reber i kapiten Albert Nađ najavljuju da će vrlo motivisano igrati protiv Budućnosti iz Podgorice.

"Hoćemo dobrom utakmicom da se oprostimo od navijača i želimo da pobedimo. Zvonimir Vukić se oporavlja od povrede i nadam se da će sutra biti spreman da uđe u igru. Žao mi je zbog njega što je kraj sezone", rekao je Reber danas novinarima.

Problema sa povredom ima i Ivica Kralj, i njegov nastup je neizvestan. U ekipi neće biti Niše Saveljića i Danka Lazovića, za koje su beogradski mediji juče preneli da su se potukli na treningu.

"U klubu postoji neki kodeks i on mora da se poštuje. Njih neće biti u sastavu sutra i to je disciplinska mera. Ne želim ništa više da kažem o tome", rekao je Reber.

Kapiten Nađ ocenio je da je protekla sezona bila "nesrećna" i rekao je da igrače svi događaji "obavezuju na dobru igru i pobedu".

Nađ je rekao da je najveći deo krivice za lošu sezonu na igračima, ali je istakao i da je ekipu zaboleo odlazak navijača. On je optužio i medije da su stvarali pritisak na klub i uticali na igrače.

"Pre utakmice sa Artmedijom (u kvalifikacijama za Ligu šampiona) bili smo heroji nacije, a posle toga su nas stavili na krst. Ja ne čitam novine od januara, ali mi saigrači pričaju šta se sve piše i video sam da je to uticalo na njih", rekao je Nađ.

Utakmica na stadionu Partizana počinje u 17 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve