Nova vest
Fudbal

Petak, 05.05.2006.

18:46

Vojvodina za tri boda i opstanak

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić izjavio je da očekuje pobedu protiv Voždovca u poslednjem kolu Meridijan Superlige, čime bi Vojvodina definitivno obezbedila opstanak u ligi.

"Pozitivan rezultat je jedini koji garantuje opstanak. U ovom slučaju, to je pobeda", kazao je Marić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Trener Vojvodine rekao je da, uprkos njegovim željama, Vojvodina nije došla u situaciju da meč poslednjeg kola odigra bez rezultatskog pritiska.

"Protiv Voždovca, koji je ove sezone veoma dobro igrao, neće nastupiti povređeni Miodrag Stošić, kao ni Marko Jovanović, koji je odbio da izađe na zagrevanje pre meča sa Crvenom zvezdom, uz obrazloženje da ga boli peta", kazao je Marić.

On je ocenio takvo Jovanovićevo ponašanje kao negativno, dodajući da u ozbiljnoj situaciji kao što je sadašnja, lični interesi treba
da ostanu po strani. Marić je podsetio da je ekipu ranije već napustio Jozef Kizito, zbog neregulisanih materijalnih obaveza.

"Opada nam dobra rezultatska linija, nemamo ni dobru atmosferu, ali i u takvim okolnostima naša obaveza je da pobedimo", rekao je Marić.

Utakmica Vojvodina - Voždovac igra se sutra od 17 sati na stadionu Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve