Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.05.2006.

11:53

Teške optužbe trenera Voždovca

Izvor: Igor Vujičin

Autor:Igor Vujičin

Default images

Trener fudbalera Voždovca Mihajlo Ivanović teško je u sredu optužio sudiju Dejana Delevića, nazivajući ga "dripcem, lopovom i hohštaplerom", i ujedno ga označio kao krivca što je Voždovac poražen od Zemuna u 29. kolu Meridijan Superlige SCG od Zemuna 2:1.

"U jednom trenutku mi je prišao Delević i rekao: 'Šta se dereš na mene? Nisam ti ja kriv što ste namestili utakmicu!'", preneo je Ivanović na konferenciji za novinare detalje sa terena.

Ivanović je rekao da Voždovac, od kada je on trener, "nikome nije poklonio ni aut, niti je od bilo koga dobio aut".

"Nikome ništa nismo poklanjali i meni je samo cilj da budemo treći. Neke klubove smo možda i direktno izbacili iz lige i to me ne zanima. Želim samo uspeh sa svojim klubom. Znate u kakvim uslovima treniramo, da se borimo da preživimo, a onda dođe taj dripac, lopov i hohštapler i hoće da nam uzme treće mesto!", rekao je ogorčeni Ivanović.

"Ovaj sudija je određen da sudi finale Kupa SCG (između OFK Beograda i Crvene zvezde). Ako on stvarno bude sudio, onda bismo svi mi trebalo da odemo iz fudbala", poručio je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve