Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.05.2006.

15:50

Petković saopštava spisak 15.maja

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković saopštiće spisak igrača koji će nastupati na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj u ponedeljak, 15. maja , rečeno je sreduu nacionalnom Fudbalskom savezu.

Šef stručnog štaba mlade reprezentacije SCG Dragomir Okuka prošireni spisak od 24 kandidata za Evropsko prvenstvo u Portugalu saopštiće u subotu u 12 sati u FS SCG.

Okuka će konačan spisak 22 putnika na turnir, koji će se održati od 23. maja do 4. juna, saopštiti u nedelju 14. maja. Fudbalski savez SCG je na molbu ambasade Nemačke u Beogradu uputio apel navijačima sa kupljenim ulaznicama za Svetsko prvenstvo da što pre podnesu zahteve za viziranje pasoša.

Predstavnici nemačke ambasade su FS SCG obavestili da je vrlo mali broj navijača podneo zahtev za dobijanje vize, iako je do početka Mundijala ostalo nešto više od mesec dana.

Svetsko prvenstvo u Nemačkoj će se održati od 9. juna do 9. jula, a "plavi" će prvu utakmicu odigrati 11. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve