Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.04.2006.

16:25

Škola fudbala Petra Puače

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde, Obilića, Vojvodine i mnogih stranih klubova, Petar Puača, otvorio je u Novom Sadu školu fudbala koja nosi njegovo ime.

Puača je na konferenciji za novinare rekao da će škola zvanično startovati 15. aprila i da će se s polaznicima raditi tri puta nedeljno na terenu Fudbalskog kluba Indeks u Novom Sadu.

U školi "Petar Puača" osnove fudbala učiće mališani od pet do 12 godina i do sada ih se, prema njegovim rečima, prijavilo više od 50. Najboljih šest polaznika biće u avgustu nagrađeno boravkom u kampovima Milana i Intera.

Promoteri te škole fudbala biće fudbaleri Crvene Zvezde Dušan Basta, Boško Janković, Nikola Žigić i golman Vladimir Stojković.

Na svakih 15 dana u školi će gostovati treneri-demonstratori, naveo je Puača, dodajući da su svoje učešće potvrdili Milan Živadinović, Milorad Kosanović, Dragoslav Šekularac i Ljupko Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve