Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.04.2006.

16:17

Bora (ipak) ne preuzima Arabiju

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Menadžer fudbalske reprezentacije Saudijske Arabije Sahad Al Museibih demantovao je navode da će srpski trener Bora Milutinović voditi taj tim na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Mediji u Dubaiju prošle nedelje su javili da Saudijska Arabija traži Milutinovića, iako je nedavno imenovala Brazilca Markoša Paketu za novog trenera, posle otkaza Argentincu Gabrijelu Kalderonu.

"To je potpuna besmislica. Ne znam odakle je došla ta priča", rekao je Al Museibih Rojtersu.

Fudbalski savez Saudijske Arabije tradicionalno je nestrpljiv s trenerima nacionalog tima. Kalderon je pomogao timu da se kvalifikuje na SP, ali je Savez bio nezadovoljan njegovim planom priprema za Nemačku.

Upitan da li je Savez zadovoljan Paketom, uprkos nekim lošim rezultatima u prijateljskim utakmicama, Al Museibih je rekao da jeste.

Na SP u Nemačkoj, Saudijska Arabija će igrati u Grupi H sa Španijom, Ukrajinom i Tunisom.

Milutinović je veoma cenjen trener u svetu, pošto je kao selektor odveo pet reprezentacija na SP - Kinu 2002. godine, Nigeriju 1998, SAD 1994, Kostariku 1990. i Meksiko 1986.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve