Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.04.2006.

20:27

Engleska: O'Nil novi selektor?

Izvor: Igor Vujičin

Autor:Igor Vujičin

Default images

Fudbalska asocijacija Engleske sve je bliža odluci o nasledniku Svena Jerana Eriksona na mestu selektora rešprezentacije te zemlje.

Kako prenose svetski mediji, FA je sačinila uži krug kandidata na kome nema stranaca. Međutim, i to je pod znakom pitanja.

Očekuje se da je klupi najbliži Martin O'Nil trener bez posla i na najvećoj ceni na ostrvu. O'Nil je u Lesteru i Seltiku stvarao samo uspehe, a Glazgov je napustio zbog porodičnih razloga jer je želeo da bude uz suprugu koja se lečila od teške bolesti. "Mali problem", zbog koga se u veliku debatu na ostrvu uključio i Brajan Robson, sastoji se u tome da je O'Nil iz Severne Irske.

Pored O'Nila, veruje se da su u malom “bubnju” Stiv MekLaren (Midlzbro), Alan Kurbišli (Čarlton) i Sem Alardajs (Bolton). Već je odlučeno da će ime novog selektora biti poznato 5. juna, četiri dana pre Mundijala, na kome će Erikson sa Engleskom pokušati da dođe do same završnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve