Nova vest
Fudbal

Petak, 31.03.2006.

19:53

Romario u Majamiju

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Brazilac Romario, član fudbalske reprezentacije koja je 1994. godine osvojila titulu svetskog šampiona, igraće tokom ove godine za ekipu Majami FC.

Romario će na Floridi provesti nekoliko meseci, a u septembru, kada se završi sezona u ligi USL, vratiće se u Vasko da Gamu.

Predsednik Vaska da Game Euriko Miranda objasnio je da je taj odlazak "zajednička odluka", doneta posle 14 dana odsustva napadača, koji, u 40. godini, i dalje priželjkuje nove izazove.

Junajted Soker liga (USL) je drugi rang profesionalnog fudbala u Severnoj Americi, odmah iza MLS-a. Takmičenje u njoj traje od 21. aprila do 10. septembra.

Vlasnik Majamija je brazilska kompanija Trafik Sports, blisko povezana sa Romariom. Na Floridu je već stigao Zinjo, takođe svetski šampion iz 1994. godine.

Romario de Souza postigao je u karijeri 964 gola, a prošle sezone bio je prvi strelac Brazileira, sa 22 pogotka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve