Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.03.2006.

00:10

Zoran Mirković: "Ne mogu više"

Izvor: Igor Vujičin

Autor:Igor Vujičin

Default images

Posle neplaniranog remija u meču sa Zemunom, fudbaleri Partizana u ponedeljak su morali da se suoče sa mnogo većim gubitkom.

Nekadašnji reprezentativac, jedan od najiskunijih igrača i svakako najborbeniji fudbaler crno-belih Zoran Mirković saopštio je da je završio igračku karijeru zbog zdravstvenih problema.

Mada će nastaviti da trenira sa ekipom, Mirković neće biti u kombinaciji za utakmice...

Kraj se približio, zbog velikih zdravstvenih problema, pre svega sa kičmom. Pričao sam sa trenerom, saigračima i u svim tim razgovorima čini mi se da sam ja bio najrealniji, jer vidim i sam da nisam ni bleda senka pravog sebe. Razlika između igara pre oktobra i ovih poslednjih je strahovita, a na sve to je uticala najviše poslednja povreda. Izgubio sam osećaj u levoj nozi, trne mi, smanjena je pokretljivost! Još od 1999. imam diskus herniju, ali povreda kičme iz oktobra je najviše uticala na odluku. Nije lako kada se napušta praktično jedini način života koji znaš, ali dođe i taj trenutak. Šta ću raditi posle, još ne znam, rano je za te odluke” rekao je Zoran Mirković za “Večernje novosti”.

Štoper crno-belih, ranije desni bek, u karijeri je nastupao za Rad, Partizan, Atalantu, Juventus, Fenerbahče i ponovo Partizan, a za reprezentaciju je odigrao 59 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve