Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.03.2006.

00:28

Englezi na Urugvaj bez Lamparda

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Engleski fudbalski reprezentativac Frank Lampard neće nastupiti za „Albion“ u pripremnom duelu sa selekcijom Urugvaja, koja se igra u sredu na Enfildu.

"Lampard se tokom treninga požalio na problem sa butnim mišićem. Englski lekarski tim ga je odmah povukao, jer ne želimo da rizikujemo. On će se vratiti u London", izjavio je portparol Fudbalskog saveza Engleske.

Mesto startera na sredini terena za meč sa Urugvajem pripašće Majklu Kariku iz Totenhema, koji je karijeru počeo u Vest Hemu, baš kao i Lampard.

U utakmici sa Urugvajem, koji će Englezima simulirati prvog rivala na SP Paragvaj, debitovaće napadač Čarltona Daren Bent, koji će umesto povređenog Majkla Ovena biti partner Vejna Runija.

Na poziciji levog beka startovaće Vejn Bridž umesto povrećenog Ešlija Kola, ali će u timu biti superzvezde Dejvid Bekam i Stiven Džerard, koji su bili pod znakom pitanja zbog lakših povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve