Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.02.2006.

16:38

Ronaldo ljut na navijače Reala

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Brazilac Ronaldo najavio je da bi mogao na kraju sezone da napusti Real Madrid jer mu navijači ne pružaju dovoljnu podršku.

"Nikada se na stadionu Santjago Bernabeu nisam osećao kao kod kuće zbog nedostatka podrške sa tribina. Navijači me nikada nisu prihvatili" – istakao je Ronaldo, koji je u klub došao 2002. godine iz Intera za 24 miliona funti.

U svakoj od prethodne tri sezone bio je najbolji strelac ekipe, ali navijačima "galaktikosa" ni to očigledno nije bilo dovoljno da bi u potpunosti prihvatili Brazilca. Na poslednjoj prvestvenoj utakmici protiv Alavesa deo najvatrenijih Realovh navijača izviždao je Ronalda, koji je očigledno izgubio strpljenje i više nema nameru bilo kome da se dokazuje.

"Na kraju sezone doneću odluku ostajem li u klubu ili ne. Predsednik zna kako se osećam i zašto sam tužan. Ne znam kako će navijači reagovati na moju izjavu, ali da budem iskren, uopšte me ne interesuje" – dodao je Ronaldo kome ugovor sa Realom ističe 2008. godine.

Priliku da vidi kakvu će reakciju kod navijača proizvesti izjava Ronalda, ekipa Reala imaće priliku da vidi već u utorak kada španski predstavnik dočekuje Arsenal u meču osmine finala Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve