Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.01.2006.

13:17

"Fantastičan" ugovor za Anrija

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Engleski klub Arsenal ponudio je svom kapitenu, francuskom napadaču Tjeriju Anriju "fantastičan petogodišnji ugovor", izjavio je predsednik kluba Piter Hil-Vud.

"Znam dve stvari. Jedna je da on želi da ostane sa nama. Druga je da smo mu dali zaista fantastičnu ponudu", rekao je Hil-Vud današnjem britanskom dnevniku "Dejli Star".

On je, ipak, odbio da precizira o kojoj se sumi radi, ali je rekao:"Znam da sam se naježio. To je puno novca".

"Ponuda je na pet godina. Menadžer Arsen Venger smatra da je Anri 'fizički veoma sposoban' da igra narednih pet godina", dodao je Hil-Vud.

Ranije ovog mesece Anri je rekao da će ostati u londonskom klubu, uprkos brojnim spekulacijama o njegovom transferu u Barselonu. Anrijev sadašnji ugovor ističe na kraju sezone.

Medjutim, Hil-Vud je danas rekao da za sada ne zna da li će Anri prihvatiti ponudu Arsenala i potpisati ugovor koji je već spreman.

"Ukoliko on želi da ode u Barselonu, ili bilo gde drugo, mi tu ne možemo ništa, iako bi taj neko morao nešto da plati da bi ga dobio", dodao je predsednik Arsenala.

Arsenal će narednu sezonu početi na novom stadionu, koji može da primi 60.000 gledalaca.

"Tjeri kaže da želi da zna da li je naš klub ambiciozan. Mi trošimo 350 miliona funti na novi stadioni upravo smo doveli trojicu novih igrača. To svakako nije neambiciozno", rekao je Hil-Vud.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve