Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.01.2006.

00:57

Kup kralja: Prekid u Valensiji

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Utakmica četvrtfinala španskog Kupa kralja između Valensije i Deportiva iz La Korunje prekinuta je u 43. minutu, kada je linijski sudija povređen pošto ga je pogodio neki predmet bačen iz publike.

Linijski sudija zadobio je posekotinu na čelu, samo nekoliko trenutaka pošto je napadač domaće Valensije David Vilja postigao gol za vođstvo od 1:0. U prvom meču Depor je slavio istim rezultatom.

Glavni sudija Karlos Mehija Davila istog trenutka je uzeo loptu i naredio igračima da odu u svlačionice. Nekoliko minuta kasnije objavljeno je preko razglasa da se utakmica neće nastaviti i publika je zamoljena da napusti stadion.

Jedan zvaničnik Valensije rekao je novinarima: "Izgleda da je razlog za prekid bio to što je linijski sudija zadobio posekotinu na čelu, pošto je nešto bačeno na njega".

Španski fudbalski savez treba da odluči da li će utakmica biti nastavljena nekog drugog dana ili će odrediti rezultat kojim će biti registrovana.

U ostalim mečevima odigranim u sredu potvrđeni su rezultati iz prvih duela – Real je u Madridu dobio Betis rezultatom 1:0 (isti skor u Sevilji), dok je Espanjol posle 2:0 u Kadisu i kod kuće slavio istim rezultatom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve