Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.01.2006.

00:40

Futsal: Liga šampiona i u Beogradu

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Beogradski Klub malog fudbala Marbo, prvak Srbije i Crne Gore, od 29. januara do 1. februara biće domaćin kvalifikacione grupe 'B' UEFA Futsal kupa, takmičenja koje ima vrednost Lige šampiona u velikom fudbalu.

Mečevi će se igrati u beogradskoj hali 'Pionir', a dve prvoplasirane ekipe će se zajedno sa dve prvoplasirane ekipe iz grupe 'A', koja će se u isto vreme igrati u Lisabonu, kvalifikovati za polufinale.

Ljubitelji 'igre na petoparcu' biće u prilici da pored naših majstora Rajića, Pavićevića, Borojevića, Bogdanovića i ostalih, vide Šarlroa Ekšn 21 sa sedam Brazilaca u svojim redovima (prvak Belgije i pobednik UEFA Futsal kupa za sezonu 2004/2005), Dinamo iz Moskve sa pet Brazilaca (prvak Rusije i prošlogodišnjeg finalistu UEFA Futsal kupa), odnosno, Šahtjor (prvak Ukrajine).

Određeni su i termini odigravanja mečeva - nedelja, 29. januar: KMF Marbo - Dinamo (20 časova), Šarlroa Ekšn 21 - Šahtjor (22). Ponedeljak, 30. januar: KMF Marbo - Šahtjor (20.15), Dinamo - Šarlroa Ekšn 21 (21.45). Sreda, 1. februar: Šahtjor - Dinamo (19), Šarlroa Ekšn 21 - KMF Marbo (21).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve