Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.01.2006.

00:24

Barsa - 17 ti je pobeda "tek"

Izvor: Zoran Panjković

Autor:Zoran Panjković

Default images

Fudbaleri Barselone nastavljaju neumoljivu seriju, a tu neugodnu "privilegiju" da bude 17. uzastopna "žrtva" Rajkardovog tima, u nedelju je imao Atletik Bilbao.

Baskijci su na "Nou Kamp" došli da se brane i da u kontrama zaprete odbrani katalonskog tima. Plan je počeo da im se ostvaruje u 15. minutu, kada je skraćeni korner Jestea, Ljorente glavom pretvorio u gol. Šansu da gostima obezbedi ozbiljnije vođstvo propustio je Ečeberija u 21. minutu, kada je njegov šut Valdes odbranio.

Preokret je nagovestio Ronaldinjo, koji je sa 11 metara kaznio igranje rukom Amorebiete u svom šesnaestercu. Barsa u nastavku pojačava ritam i već u šestom minutu drugog poluvremena, dobra koncentracija i pozicija Mesija, koji nakon šuta Van Bomela i intervencije Lafuentea, odbijenu loptu šalje u nezaštićeni deo gola.

Na kraju utakmice - pojačana tenzija. Grub start Gurpegija nad Dekoom, Portugalac nije umeo da otrpi, usledila je gužva, a epilog je isključenje za Deka i nekažnjeno pljuvanje Espozita od strane Samjuela Etoa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve