Nova vest
Fudbal

Petak, 13.01.2006.

20:33

Mičel Salgado istegao mišić

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Odbrambeni fudbaler madridskog Reala Mičel Salgado odsustvovaće sa terena dve nedelje pošto je istegao list.

Salgado se povredio na početku drugog poluvremena utakmice Kupa Kralja, koju je Real dobio protiv Ateltika iz Bilbaa rezultatom 4:0.

Madridski klub ima velike probleme sa povredama, pošto su van konkurencije za mesto u timu Ronaldo, Raul, Roberto Karlos i Džonatan Vudgejt, a zimsko pojačanje Antonio Kasano još uvek nije potpuno spreman.

Međutim, pozicija desnog beka je najmanji problem za trenera Lopesa Kara, jer priliku na tom mestu čekaju Sisinjo, koji je ovog januara došao iz Brazila, kao i letošnje pojačanje Urugvajac Karlos Diogo.

Real je trenutno šesti na tabeli španske Primere sa 13 bodova zaostatka za vodećom Barselonom, a u nedelju će na stadionu Santjago Bernabeu gostovati ekipa Sevilje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve