Nova vest
Fudbal

Petak, 13.01.2006.

19:09

Dudek: Više ne branim za Liverpul

Izvor: Aleksandar Stojanović

Autor:Aleksandar Stojanović

Default images

Poljak Jirži Dudek je izjavio da viće neće braniti za Liverpul posle odluke trenera Rafaela Benizesa da zainteresovani klub za njega mora da plati 4.5 miliona evra. Dudek je još od kada je stigao Reina iz Viljareala  govorio da namerava da ode a sada je nameru učvrstio.

"To je poslednja u nizu gluposti koje radi Benites. Ja više ne želim da branim za klub. Nema smisla više govoriti sa njim. To je gubljenje vremena. Odlučio sam da odem po svaku cenu i neću promeniti mišljenje. On moje nezadovoljstvo čini samo još većim."

"Imaću 33 godine u martu. Ko će da za golmana u tim godinama plati 4.5 miliona evra?  To je apsurdno. Nisam hteo da putujem u Luton na utakmicu Ef Ej Kupa jer sam hteo da mu stavim do znanja da nisam zainteresovan da budem drugi golman."

Benites je nekoliko puta rekao da bi hteo da Dudek ostane u klubu ali i da će prvi izbor uvek biti Španac Reina. Jirži Dudek, koji je fenomenalnim odbranama u finalu Lige šampiona, možda i najviše doprineo osvajanju petog trofeja titule prvaka Evrope želi da brani za Poljsku na Svetskom prvenstvu zbog čega pod hitno hoće da pronadje klub da bi redovno branio. Dudek ove sezone nijednom nije čuvao gol Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve