Nova vest
Fudbal

Petak, 13.01.2006.

15:36

Vijeri verovatno debituje u subotu

Izvor: Aleksandar Stojanović

Autor:Aleksandar Stojanović

Default images

Italijan Kristijan Vijeri mogao bi da debituje za Monako u subotu u Monte Karlu u utakmici francuskog prvenstva.

"Razgovaraću sa njim posle poslednjeg treninga pred utakmicu u petak. Znam da hoće da igra a nema razloga zašto ne bi igrao," izjavio je italijanski trenr Frančesko Guidolin.

32-ogodišnji Vijeri je stigao u sredu iz Milana gde je imao puno problema da se prilagodi. Pored zemljaka trenera u Monaku Vijeri će u napadu igrati sa još jednim Italijanom Markom Di Vajom koji je došao na pozajmicu iz Valensije prošlog meseca.

"Uočljivo je da nije stoprocentno spreman a potrebno je i vreme da se navikne na ekipu ali je jasno da bi mogao da zaigra bar u jednom delu utakmice."

Vijeri je insistirao da promeni sredinu da bi mogao da igra i nametne se selektoru za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj. Ugovor je potpisan na 18 meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve